Сум і розпач з приводу загибелі захисника України, старшого сержанта Хомича Вячеслава Степановича, огорнув Овруцьку громаду

  • 167

Фото без описуСум і розпач з приводу загибелі захисника України, старшого сержанта Хомича Вячеслава Степановича, огорнув Овруцьку громаду.

Народився Герой 15 квітня 1982 року в м. Овруч. У 1997 році закінчив Овруцьку ЗОШ №3, а в 2000 році - ПТУ №35.

Після строкової служби в армії, служив за контрактом в Державній прикордонній службі України в Київській області, де й проживав із сім'єю до повномасштабного вторгнення рф. Пішов до лав Територіальної оборони в перший день війни та проходив службу у 134 ОБ ТрО. Загинув під час виконання бойового завдання на Бахмутському напрямку.

Щирий, ввічливий, толерантний та наполегливий – таким Вячеслава Степановича запам’ятають рідні, близькі та колеги.

Овруцький міський голова Іван Коруд, колектив міської ради та жителі громади висловлюють щирі співчуття матері Галині Петрівні, дружині Валентині Миколаївні, синам Андрію та Дмитру, брату Валерію, близьким, рідним, друзям, бойовим побратимам з приводу передчасної смерті нашого Героя.

Неможливо втамувати біль і гіркоту від втрати, але нетлінна пам’ять про захисника, який відійшов у засвіти, назавжди залишиться у серцях тих, хто знав, любив та поважав Вячеслава Степановича.

Вічна пам’ять, Герою, який до кінця життя гідно виконував свій військовий і моральний обов’язок. Слава українському Воїну!

Про час зустрічі Героя «на щиті» та чин поховання повідомимо додатково.