Придбано РЕБ для військових медиків

  • 594

Фото без описуЗ перших днів війни Овруцька громада допомагає Збройним Силам України. Адже завдячуючи незламним воїнам ми маємо наше сьогодення, тож своєю чергою, маємо бути для них опорою.

Вчергове об’єднавшись, працівники КНП «Овруцький ЦПМСД» (зібрано 86150 тис. грн) та  працівники міської ради (21850 тис. грн) придбали  засіб радіоелектронної протидії ворожим безпілотним літальним апаратам (РЕБ), ціна якого становить 108 тис. грн.

16 січня 2024 року з відділення №1 «Нова пошта» м. Овруч було відправлено РЕБ в медичний підрозділ 141 Об ТрО в якому на даний час несе службу наша землячка, старша медична сестра КНП «Овруцький ЦПМСД» - Інна Миколаївна Комарчук. Адже за допомогою РЕБ військовими медиками буде врятовано не одне людське життя.

Овруцький міський голова Іван Коруд вдячний кожному, хто долучився до збору коштів для придбання РЕБ, а також керуючому ТОВ «Нова пошта» в м. Овруч Юрію Пестичу та колективу №1вантажного відділення за взяті на себе витрати з пересилки такої необхідної для наших Захисників системи управління.

Працюємо на Перемогу!