Привітання Овруцького міського голови Івана Коруда з Днем Соборності України

  • 70

Фото без описуШановні жителі громади!

Сьогодні весь український народ відзначає День Соборності України.

Українська держава правовим шляхом спромоглася чітко визначити свою територію та кордони, має свою мову, культуру та історію.

Український народ віками відстоював право на соборність, свободу та демократію. Ми сьогодні, як ніколи, розуміємо важливість й ціну цих понять, адже наші захисники, найкращі сни і дочки могутньою стіною, героїчно протистоять російському злу, яке хоче знищити український народ, як націю. Повномасштабна війна з російськими нелюдами змусила нас  по-новому, зі щемом у серці, сприймати поняття Соборності.

Ми  згуртувалися заради майбутнього. Тільки в єдності досягнемо нових вершин та збережемо дорогоцінний скарб – нашу країну.

Вірю, що суверенітет та територіальна цілісність, за яку у різні часи віддали своє життя  незламні борці і продовжують сьогодні відстоювати наші Герої, буде цілком відновлена й Україна звільнить усі території, захоплені ворогом.

Шановні земляки! У такий історичний день нашої єдності, бажаю всім нам миру, злагоди, мудрості, терпіння і почуття єдиної родини, довголіття, особистих і суспільних досягнень, мирного неба над головою перемоги та якнайшвидшого повернення наших Захисників і Захисниць до своїх родин.

Молімося до Господа Бога за тих Героїв, хто віддав своє життя за Україну.

 У єдності – наша сила.

З Днем Соборності, Овруче! З Днем Соборності, Україно! Разом до Перемоги! Слава Героям! Слава Україні!»

З повагою, міський голова                            Іван Коруд