Відбулась зустріч представників благодійної організації «Карітас – Спес Україна» з ВПО

  • 89

Фото без опису8 лютого 2024 року в тимчасовому залі засідань Овруцької міської ради відбулась зустріч представників благодійної організації «Карітас – Спес Україна» з
внутрішньо – переміщеними особами (ВПО), які постраждали внаслідок вторгнення російської федерації. Переважно це – громадяни, які потребують особливої підтримки: люди з інвалідністю, які втратили свої домівки та багатодітні сім’ї (лише для ВПО).

Метою БО «Карітас – Спес Україна» - є фінансова допомога ВПО.
В процесі зустрічі ВПО заповнили заяву про отримання грошової допомоги від «Карітас – Спес Україна», яка буде надаватися протягом трьох місяців та обговорили ряд інших важливих питань.

Участь у заході взяли: керуючий справами Овруцької міської ради - Сергій ЛОБИК, начальник відділу соціального захисту населення Овруцької міської ради - Оксана БАРАНОВСЬКА, завідуюча відділення соціальної роботи - Юлія МОЖАРІВСЬКА, фахівці центру надання соціальних послуг  (ЦНСП) Світлана ІВАНОВА та Ганна КРОПИВНИЦЬКА.

Щиро вдячні команді БО «Карітас – Спес Україна», за чуйність, гуманність, підтримку та допомогу. Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що гуртом ми подолаємо будь-які негаразди.

Разом переможемо!