Овруцька громада передала на фронт FPV дрони, квадрокоптери та прилади нічного бачення

  • 168

Фото без опису16 лютого український народ відзначає День єднання. І саме цей день надовго закарбується в пам’яті жителів громади, об’єднавшись в єдину, дружну сім’ю -  зробили хорошу справу: передали нашим Захисникам на фронт FPV дрони, квадрокоптери та прилади нічного бачення. 

Йдеться про 10 приладів нічного бачення (придбано за бюджетні кошти міської ради на суму 145 449 грн); 2 квадрокоптери (попередньо повідомляли, що закуплено за кошти мами загиблого Героя Анатолія Грищука – Ольги Грищук) для в/ч А **; 20 FPV дронів, які передали двом в/ч А** та в/ч А** (придбано за кошти творчих колективів громади, - а це хороша сума 282 103 грн., попередньо зазначали, що аматорами зібрано 254 583 грн, проте, згодом долучилися коштами та зробили свій внесок на потреби військових й учасники Норинського художнього колективу, які наколядували 27 520 грн).

Вкотре не залишився осторонь допомоги для військових керівник ПП СМК «Полісся» Олег Скорецький, який цього разу передав 10 тис. грн. на придбання FPV дронів.

Декількома днями раніше, військовослужбовцям в /ч А ** було передано: 2 ноутбуки (31.0 тис. грн.), 2 принтери (23.0 тис. грн.), запасні частини до авто (45.0 тис. грн.)  (кошти на придбання вказаних товарів було виділено з бюджету міської ради).

Своєю чергою, командир в/ч А ** ЗСУ передав Подяку Овруцькій громаді  за підтримку, від перших днів війни й до сьогодні.

У підсумку Овруцький міський голова Іван Коруд зазначив: «Маленьких добрих справ не буває. Нехай дане обладнання служить нашим Героям, береже їх життя та працює на перемогу», - далі висловав щирі слова вдячності  мужнім Захисникам і Захисницям за їх непереможну силу та відвагу, яку вони цілодобово проявляють та подякував всім, хто долучається до підтримки військових.

Разом наближаємо Перемогу України.

Слава Героям!

Слава Україні!