Чергова поїздка на фронт

  • 243

Фото без опису17 – 18 лютого, Овруцький міський голова Іван Коруд, начальник відділу цивільного захисту та оборонної роботи Володимир Башинський та водій ПП СМК «Полісся» Петро Мошківський - здійснили чергову поїздку на фронт до наших Захисників в н. п. Курахово та Ясеневе Донецької області (керівник ПП СМК «Полісся»  Олег Скорецький надав автомобіль Mercedes, для перевезення вантажу), щоб передати нашим Захисникам на фронті FPV дрони, лісоматеріали та смаколики.  

Відвідали бійців із Овруччини, які боронять українську землю в складі 46 -ї  та 58 -ї бригад ЗСУ. До 46 бригади передали 12 дронів та частину доставлених лісоматеріалів, іншу частину лісоматеріалів відвезли Захисникам у 58 бригаду.

Лісоматеріал наданий приватним підприємцем Миколою Федірко за сприяння директорів лісгоспів слугуватиме нашим Героям в укріпленні бліндажів та окопів. Нехай же допомагають нашим Захисникам нещадно бити ворога і дрони від наших колядників та приватного підприємця Олега Скорецького.

Поспілкувавшись з військовими та визначивши їхні потреби, міський голова Іван Коруд зазначив: «Це не перша допомога від громади нашим Захисникам, проте й не остання. Для мене дуже важливо, щоб наші Герої відчували підтримку з тилу, тому реагуємо на запити військових частин. З нетерпінням чекаємо вдома наших бійців живими, здоровими та з Перемогою.», - також висловив безмежну вдячність нашим Захисникам подякував усім причетним до організації поїздки.