Звіт бійців 46-ї бригади ЗСУ

  • 85

Фото без опису

Звіт бійців 46-ї бригади ЗСУ

Минуло декілька днів від того, як представниками Овруцької громади було відвідано бійців підрозділу 46 -ї  окремої аеромобільної бригади ЗСУ та передано 12 FPV дронів, а сьогодні аеророзвідники поділилися з нами відеозвітом, де показали як за допомогою саме наших дронів нищать російську важку бронетехніку.

Гордий за наших військових та радію їх успіхам. Дякую усім без винятку жителям нашої громади за кожну гривню. Вдячний художним колективам Потаповицького, Гошівського, Черепинського, Заськівського, Шоломківського, Раківщинського, Піщаницького, Невгодівського, Покалівського, Норинського закладів культури Овруцької міської ради, а також колективу Овруцького будинку культури, волонтерським командам, представникам бізнесу, постійним місцевим меценатам: Світлані Лаврінчук (Усовій)  с. Норинськ,  Михайлу та Аліні Шваб с. Заріччя, Віктору та Галині Лєйкіним с. Заріччя, Тарасу Кобилинському, Данилу Немодруку, та багатьом іншим юним волонтерам. Вклоняюся перед родинами, які втратили на війні своїх близьких, за те, що знаходять у собі силу допомагати військовим на фронті. Схиляю голову перед матерями загиблих Героїв – Юрія Башинського, Олександра Невмержицького, Анатолія Грищука – Ольгою Башинською, Раїсою Невмержицькою, Ольгою Грищук (с. Покалів) – за вагомий внесок у Перемогу України. Ми непереможні, коли робимо добрі справи разом. Наша згуртованість наближає День Перемоги України.

Маю за честь відвідувати наших Героїв на фронті, підтримувати їх та від імені громади дякувати за захист України та українського народу.

З вдячністю та повагою, міський голова               Іван Коруд