Привітання міського голови Івана Коруда з Міжнародним жіночим днем

  • 57

Фото без описуДорогі, найкращі у світі, любі наші жінки!

З Міжнародним жіночим днем Вас, зі святом Весни, розквіту й краси!

Сьогодні в усьому світі відзначається Міжнародний жіночий день, який знаменує собою боротьбу за права жінок і міжнародний мир. В умовах війни МИР як ніколи став особливо значимим для України. Сьогодні українськими жінками захоплюється весь цивілізований світ. Образ сучасної української жінки став взірцевим прикладом, еталоном, символом дбайливої берегині роду й нації, незламної й нескореної борчині за право на життя.

У цей святковий день висловлюю особливу подяку тим жінкам, які захищають Україну, рятують, волонтерять, лікують, навчають, виховують, працюють в тилу задля зміцнення фронтових позицій та посилення обороноздатності нашої держави.

На початку весни оживає природа, із першим теплом і променями сонця ще більше посилюється надія на життя під блакитними просторами мирного неба України. Жаль, що через кляту затяжну війну, барви природи не такі яскраві для вас. Бажаю вам здійснення єдиної мрії на всіх – довгоочікуваної перемоги та відновлення миру на рідній землі.

Жіноча енергія, внутрішня сила духу, активна життєва позиція в умовах жорстоких реалій сьогодення несуть у світ добро і всеосяжну, всеперемагаючу любов.

Бажаю Вам завжди бути здоровими, щасливими, оточеними увагою і турботою, захищеними справжніми чоловіками. Нехай у Ваших домівках панує добробут, на серці – спокій, а навкруги – безпека!

В глибокій скорботі схиляю голову за всіма жінками та дівчатами, яких убила ворожа російська армія.

З повагою, міський голова     Іван Коруд