Овруцький підрозділ міграційної служби інформує...

  • 72

Фото без описуОвруцький підрозділ міграційної служби інформує...

Впродовж 2-х місяців  Овруцьким відділом УДМС в Житомирській області:

Оформлено:

  186 ID-карток;.

  179 закордонних паспортів;

   103 громадянам вклеєно фотокартки до паспортів громадянина України по досягненню 25-, 45-ти річного віку;

За два місяці до Овруцького відділу УДМС у Житомирській області звернулось 10 громадян з заявою про втрату паспорта. Надалі цим громадянам було оформлено нові паспорти.

По «лінії» іноземців прийнято та опрацьовано 3 заяви про прийняття до громадянства України. Оформлено та видано 4 особам довідку про реєстрацію особи громадянином України. 2-ом громадянам оформлено та надано дозвіл на виїзд за кордон на постійне місце проживання. 1-му іноземцю   оформлено та надано дозвіл на імміграцію в Україну. 4 іноземцям оформлено та видано посвідку на постійне проживання на території України і 3-ом іноземцям продовжено строк перебування на території України.     

  • Виявлено, притягнуто до відповідальності та примусово повернуто до країни походження 2 нелегальні мігранти.

За порушення міграційного законодавства до адміністративної відповідальності притягнуто 4 іноземців, а саме 2-ох громадян Республіки Молдова та 2-ох громадян рф.   

Нагадуємо, що  паспорті документи можна оформити у підрозділах Міграційної служби незалежно від реєстрації місця проживання у порядку «живої черги» або скористатися онлайн-сервісом «Електронна черга» - https://dmsu.gov.ua/services/online.html

В м.Овручі підрозділ міграційної служби знаходиться за адресою вул. Т.Шевченка б.31-а, (будівля Овруцької міської ради), службовий кабінет № 110;

 Робочі дні з вівторка по суботу. Час початку роботи з 8 год. 00 хв. Час закінчення роботи 17 год. 00 хв. Обідня перерва з 12 год.00 хв. до 12 год. 45 хв. В суботу час прийому громадян з 8 год. 00 хв. до 15 год. 45 хв. 

Вартість оформлення документів складає:

• паспорт громадянина України (ID-картка):

 вперше – безкоштовно;

 нетерміновий – 504 грн.;

 терміновий – 874 грн.

• паспорт громадянина України для виїзду за кордон:

нетерміновий – 856 грн.;

терміновий – 1496 грн.

 Дізнатися про стан оформлення та виготовлення паспортних документів можна на офіційному вебсайт ДМС – електронний сервіс «Перевірка стану оформлення документів» https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html .

Овруцький відділ УДМС у Житомирській області надає консультації за номером "гарячої лінії": (04148)4-01-57

Начальник Овруцького відділу УДМС

 у Житомирській області

Сергій КАБАЧЕНКО