Овруцький міський голова Іван КОРУД запрошує всіх підприємців  та бажаючих започаткувати бізнес на території Овруцького та Народицького районів на розширену нараду

  • 65

Фото без описуОГОЛОШЕННЯ

Овруцький міський голова Іван КОРУД запрошує всіх підприємців  та бажаючих започаткувати бізнес на території Овруцького та Народицького районів на розширену нараду.

Метою заходу є надання інформаційної підтримки суб’єктам господарювання з питань розвитку агропромислового комплексу в 2024 році, дотації, субсидії, кредитування, залучення грантових коштів для створення та розвитку бізнесу, налагодження ефективної співпраці Служби зайнятості з роботодавцями.

Зустріч відбудеться 28 березня о 12.00 в міському Будинку культури за адресою: м. Овруч, вул. Т. Шевченка, 46

На заході будуть висвітлюватися такі питання:

  1. Успішні приклади підприємців, які отримали грант від Державної служби зайнятості на розвиток або створення власного бізнесу (Овруцький міський голова - Іван КОРУД)
  2. Актуальні питання розвитку агропромислового комплексу в 2024 році, перспективи, можливості, підтримка.(Заступник начальника управління, начальник відділу аграрного ринку та розвитку сільських територій департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської ОДА - Тищенко Тетяна Яківна).
  3.  Кредитування аграрного сектору (Начальник управління малого та середнього бізнесу Укргазбанку - Козловець Вікторія Володимирівна)
  4. Зміни в податковому законодавстві. Забезпечення своєчасної та повної сплати податків до бюджету (Начальник ДПІ Овруцької державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Житомирській області - Невмержицький Сергій Миколайович)
  5. Активні програми служби зайнятості, спрямовані на створення та збереження існуючих робочих місць, розвиток бізнесу та забезпечення зайнятості населення, надання фінансової допомоги (Заступник директора житомирського обласного центру зайнятості  Касімцева Тетяна Володимирівна; Начальник управління реалізації політики зайнятості Житомирського обласного центру зайнятості - Карпович Світлана Василівна)
  6. Територія розвитку програми з підтримки регіонального бізнесу (Заступник начальника Житомирського обласного управління АТ Ощадбанк - Закусило Світлана Анатоліївна)

Реєстрація на участь у заході розпочнеться з 11:30 год. в приміщенні Будинку культури.

 

З повагою, Овруцький міський голова                                                           Іван КОРУД