І знову Овруччина у жалобі...

  • 74

Фото без описуІз гли­бо­ким су­мом та скор­бо­тою в сер­ці по­ві­дом­ля­ємо, що внаслідок важкої хвороби помер наш земляк, військовослужбовець ЗСУ Булуй Сергій Миколайович, 1987 р. н., уродженець с. Верпа (Словечанська громада).

Сергій Миколайович присвятив своє життя службі в Збройних Силах України, за­ли­шив­ся на­зав­жди від­да­ний вій­сько­вій при­ся­зі на вір­ність ук­ра­їнсь­ко­му на­ро­ду, мужньо та ге­ро­їч­но ви­ко­ну­вав вій­сько­вий обов’язок в за­хис­ті та обо­ро­ні сво­бо­ди, су­ве­ре­ні­те­ту, те­ри­то­рі­аль­ної ці­ліс­ності та не­за­леж­ності Ук­ра­їни від аг­ре­сії ро­сій­ської фе­де­ра­ції, за­хи­ща­ючи кож­но­го з нас від­дав най­цін­ні­ше — своє жит­тя.

Овруцький міський голова Іван Коруд, колектив  Овруцької міської ради та жителі громади висловлюють щирі слова співчуття близьким, рідним, бойовим побратимам  та друзям - з приводу передчасної смерті нашого Героя.

Сьогодні, 02.04.2024 р., орієнтовно о 17:45 – 18:15 год в м. Овруч "на щиті" повертається Герой - Булуй Сергій Миколайович. 
Просимо мешканців Ігнатпільського, Гошівського, Великофоснянського та Зарічанського старостинських округів о цій порі створити живий коридор вздовж узбіччя дороги поблизу ваших населених пунктів та жителів м. Овруч - вздовж вул. Т. Шевченка аби гідно зустріти Героя та віддати належну шану за його мужність та відвагу.

Завтра, 03.04.2024 р. орієнтовно о 9:00год траурний кортеж доставить Сергія Миколайовича в с. Верпа. Звертаємось до мешканців Кирданівського, Піщаницького (Черепинського), Покалівського, Хлуплянського, Левковицького старостинських округів в цей час долучитися до траурної процесії та живим коридором зустріти Героя.

За можливих суттєвих змін у часі щодо руху траурного кортежу - повідомимо додатково.

Вічна память і слава Герою.