Нещодавно делегація від Овруцької міської ради відвідала Малинський фаховий коледж

  • 78

Фото без описуНещодавно, на запрошення директора Малинського фахового коледжу Ігоря Іванюка, відбулась робоча поїздка до м. Малин. Участь у зустрічі брали секретар Овруцької міської ради Віктор Кисіль, керуючий справами виконавчого комітету Сергій Лобик та працівники відділу культури і туризму.

В рамках зустрічі було обговорено проведення спільного заходу з відзначення у 2024 році 205 річниці від дня народження відомого лісівника, що займався степовим лісорозведенням, засновника Велико-Анадольської школи лісників - Віктора Єгоровича фон Граффа, який народився в м. Овруч.

Разом з тим, учасники овруцької делегації мали можливість ознайомитись з роботою коледжу, його територією, навчальними аудиторіями, роботою майстерень та лабораторій, а також з особливостями здійснення навчального процесу у закладі. 

Окрім того, було проведено майстер-клас з надання домедичної допомоги на сучасному тренажері-симуляторі та презентовано фото-виставку "Обличчя війни".

Директором та працівниками коледжу для учасників поїздки було проведено  екскурсію  Історико-краєзнавчим меморіальним музейним комплексом, що діє при закладі. Він має такі складові частини:

музей М.М.Миклухо-Маклая;

експозиція «Родина Миклух і Малинщина»;

оновлена історико-краєзнавча експозиція;

музей історії коледжу;

музей історії лісового господарства.

Також тут діє унікальна світлиця Тараса Шевченка, в якій можна побачити рідкісні роботи та  зображення кобзаря, потримати в руках і прочитати його кишенькову та захалявну книжки.

Щиро дякуємо за запрошення та можливість ознайомитися з роботою закладу колективу та  директору Малинського фахового коледжу Ігорю Іванюку.

Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю та реалізацію спільних проектів.