Учасники байкерського мотоклубу «Древляне» здійснили черговий мотомарш

  • 79

Фото без описуДобрі справи не залишаються непоміченими.

13 квітня 2024 р., учасники байкерського мотоклубу «Древляне», на чолі із засновником - Володимиром Кобилинським, здійснили мотомарш, який присвятили військовим, в подяку за захист рідної землі. Стартували мотоциклісти з м. Коростень, а ось фінішною точкою не випадково обрали село Ушомир, в якому розташований Пугачівський психоневрологічний інтернат, де проживають люди з особливими потребами, щоб вручити мешканцям закладу подарунки.

Хорошим настроєм  в результаті зустрічі зарядилися всі: «господарі» закладу, бо досхочу поласували смаколиками, раділи новому одягу, різноманітним аксесуарам, іграшкам та іншим подарункам, які одержали від своїх благодійників; меценати ж, своєю чергою, тішилися від щасливого сяйва в очах вихованців закладу.

Це далеко не перша їхня зустріч, адже щомісяця Володимир Кобилинський разом з іншими учасниками мотоспілки наповнюють вантажний бус необхідними речами та продуктами харчування й відправляються в інтернат до своїх підопічних, над якими, з перших днів війни, взяли шефство.  Любителі швидких, потужних мотоциклів та гучного реву двигунів стали добрими Чарівниками для мешканців закладу.

Світ тримається саме на таких небайдужих людях, котрі не пройдуть повз, завжди готові надати підтримку та допомогу.

Шановний Володимире Івановичу та всі учасники мотоклубу «Древляне», ваша турбота про людей з особливими потребами надзвичайно важлива і потрібна та високо цінується в суспільстві.

В народі кажуть, що  добро обов’язково повертається до того, хто його віддає. Тож, нехай всі зроблені вами добрі справи повернуться  до вас сторицею.

Щиро вдячний за вашу великодушність, чуйність та людяність.

Нехай якнайшвидше відбудеться ваш  мотоз’їзд, присвячений Перемозі України над ворогом.

Бажаю всім учасникам мотоклубу міцного здоров’я, великого щастя, високої швидкості вам без перешкод на всіх шляхах до успіху.

З повагою, міський голова    Іван Коруд