"На щиті" повертається Герой – Колесніков Дмитро Олександрович

  • 57

Фото без описуСьогодні, 16.04.2024 р., орієнтовно о 12:2012:40 год в м. Овруч "на щиті" повертається Герой – Колесніков Дмитро Олександрович, житель с. Ігнатпіль.

Просимо мешканців Ігнатпільського, Гошівського, Великофоснянського та Зарічанського старостинських округів о цій порі створити живий коридор вздовж узбіччя дороги поблизу ваших населених пунктів та жителів м. Овруч - вздовж вул. Т. Шевченка аби гідно зустріти Захисника та віддати належну шану за його мужність та відвагу.

Орієнтовно о 14:00 год на центральній площі м. Овруч відбудеться мітинг з вшанування світлої пам’яті Дмитра Олександровича.

Після завершення мітингу, траурний кортеж відправиться у зворотному напрямку та  доставить Героя «на щиті» в рідне село Ігнатпіль, тож просимо мешканців зазначених старостинських округів повторно долучитися до траурної процесії та живим коридором зустріти Героя.

Сьогодні відбудеться заупокійна панахида в церкві с. Ігнатпіль.  

Прощання з Героєм відбудеться завтра, 17.04.2024 р., о 13:00 год вдома за адресою: с. Ігнатпіль, вул. Коворот, буд 51. Цього ж дня пройде поховання Героя на новому цвинтарі в с. Ігнатпіль.

Доземний уклін воїну-захиснику. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій.

Вічна пам’ять і слава Герою!