В Овруцькій центральній бібліотеці ім. А. Малишка відбулося офіційне відкриття центру спільнототворення "КРЕАТИВНИЙ KOLOHUB"

  • 102

Фото без описуВ неділю, в Овруцькій центральній бібліотеці ім. А. Малишка відбулося офіційне відкриття центру спільнототворення "КРЕАТИВНИЙ KOLOHUB", який вдалося нам реалізувати в рамках Проєкту “Community reBuilding” за підтримки Cedos та Western NIS Enterprise Fund.

Відкриваючи центр спільнототворення, ми, чесно кажучи, трохи хвилювалися, чи будуть приходити сюди овручани, чи стане "КРЕАТИВНИЙ KOLOHUB" майданчиком підвищення громадської активності, для різноманітного проведення дозвілля, інтеграції ВПО та реінтеграції ветеранів і ветеранок, залученості вразливих категорій населення до життя громади, стартом неформальних навчальних подій для дітей, молоді та дорослих. Вже вчора ми побачили перші і дуже приємні для нас результати.  Центру спільнотворення жити! Лише за один день тут відбулося багато цікавих активностей: зустріч з командою, яка працювала над проєктом, креативне "гендер-паті" від нашої молоді , народознавчий автентичний обряд «Весняночко-паняночко, де ти зимувала?» від фольклорно-етнографічних гуртів «Берегині» та «Лелеченьки» с. Стугівщина, різноманітні майстер-класи від майстринь Валентини КОНОВАЛЬЧУК, Ірини ЧИЧИРКО-ПИЛИПЧУК , розвантажувальна хвилинка «Подбай про себе»  від психологині Юлії КОНДРАТЮК, творчі заняття учнів недільно-парафіяльної школи разом із своїми батьками, профі-тайм від кандидата філософських наук, письменника, журналіста, експерта з публіцистики Віктора ТИМОШЕНКА, виставка ляльок-мотанок, люб'язно подарованих бібліотеці учасницями Всеукраїнської виставки ляльки-мотанки, перегляд кінофільму «Плем'я» режисера Мирослава Слабошпицького та безліч позитивних емоцій, нових знайомств і хвилин приємного спілкування.

Ну, а далі буде ще цікавіше! 

Чекаємо на вас!