У Норинському ліцеї відбувся творчий конкурс «Охорона праці та безпека життєдіяльності очима дітей»

  • 47

Фото без описуВ рамках заходів до Всесвітнього дня охорони праці, головний спеціаліст відділу профілактики та розслідування нещасних випадків управління контрольно  - перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області Ярослава Бабешко зустрілася із ліцеїстами Норинського ліцею Овруцької міської ради. 
Під час зустрічі фахівчиня розповіла про важливість здійснення постійного контролю за станом організації охорони праці та безпеки життєдіяльності в закладах освіти. Наголосила, що в навчальному процесі здоров’я та безпека мають першочергове значення. А своєчасне проведення виховних годин, бесід та інструктажів попереджує нещасні випадки та дитячий травматизм.  
Під час заходу був проведений творчий конкурс «Охорона праці та безпека життєдіяльності очима дітей».   Діти малювали пейзажі, людей праці, свої мрії про мирне, безпечне майбутнє. На завершення зустрічі Ярослава Бабешко подякувала керівництву ліцею, директору ліцею Аллі Бортник, за відповідальне ставлення до охорони праці і безпеки життєдіяльності ліцеїстів та педагогічного колективу.