​​​​​​​Овруцька громада в жалобі за полеглим воїном

  • 101

Фото без описуОвруцька громада в жалобі за полеглим воїном.

03.08.2023 р під час виконання бойового завдання в районі  н. п. Роботине Запорізької області в результаті ворожого обстрілу з РПГ загинув мешканець с. Велика Фосня МАРЧЕНКО Володимир Володимирович, 01.07.1991р. н. (тривалий час вважався зниклим безвісти).

Володимир Володимирович уродженець с. Мірча бувшого Радомишльського району.

До останнього залишався вірним Військовій Присязі та Українському народу. За час проходження служби зарекомендував себе виключно з позитивної сторони, користувався авторитетом серед побратимів. Мав високий рівень мотивації до військової служби. Він був справжнім патріотом своєї країни та віддав своє життя за її свободу.

Овруцький міський голова Іван Коруд, колектив  Овруцької міської ради та жителі громади висловлюють щирі слова співчуття близьким та рідним: матері Ганні Григорівні, брату Сергію Володимировичу, сестрі Ользі Володимирівні, сину Артему та бойовим побратимам з приводу передчасної смерті нашого Героя. Низький уклін його мужності та відвазі!

Світлий, добрий спомин про Захисника України назавжди залишиться в серцях усіх, хто знав, любив та поважав Володимира Володимировича.

Доземний уклін Воїну - Захиснику! Вічна шана полеглому Герою! 

Про час зустрічі Героя «на щиті» та чин поховання повідомимо додатково.