Привітання міського голови з Вербною неділею

  • 36

Фото без описуДорогі жителі громади!

Прийміть найщиріші вітання з великим християнським святом Святого Входу Господнього в Єрусалим, або, як його ще називають у народі, Вербною неділею.

Вербна неділя – весняне свято, яке заявляє про пробудження природи, дає старт останньому тижню перед Великоднем, вселяє надію на перемогу життя над смертю, торжества  весни, добра і миру.

У мирний час, за доброю українською традицією, ми у цей величний день зустрічались з родиною, друзями за святковим столом, та з нетерпінням чекали Світлого дня Воскресіння… Сьогодні, на жаль, небагато приводів для радості, адже впродовж 10 років підступний ворог топче нашу святу землю, впродовж 10 довгих років Україна вмивається слізьми. Та попри все у цей тривожний час, звертаючись у молитві до Господа Бога прошу, щоб якнайшвидше закінчилась війна й усі наші Захисники і Захисниці живими повернулися до рідних домівок.

У цей величний день висловлюю безмежну вдячність та шану нашим мужнім і славним Героям, які безстрашно боронять свою Батьківщину. Дякую вам за кожен новий день! Нехай Всевишній оберігає вас та  веде до перемоги.

Схиляю голову у скорботі перед хоробрістю та подвигом  Героїв, які віддали найдорожче – своє життя - за світле майбутнє України та українського народу. Будьмо гідними пам’ятті полеглих!

Нехай ця Вербна Неділя принесе у кожну домівку мир, здоров’я, душевний спокій, злагоду та Перемогу!

За тиждень – Великдень!

Слава Україні! Слава Героям!

З повагою та шаною, міськимй голова  Іван Коруд