Привітання Овруцького міського голови з Днем прикордонника України

  • 74

Фото без описуШановні прикордонники! Дорогі ветерани!
Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем прикордонника України.

Ваша професія шанована, важлива та небезпечна, особливо в реаліях сьогодення, коли ворог щодня атакує країну, адже всім відомо, що прикордонник -  це перший щит оборони країни.

Ви бороните кожен клаптик рідної земліВаша стійкість та мужність, нелегка служба є яскравим прикладом відданості дорученій справі та професіоналізму у відстоюванні суверенітету та незалежності нашої країни.

Дякую  за вашу  відвагу, хоробрість та  бойове побратимство, які ви демонструєте щодня, щогодини, щомиті.

 

Щиро дякую ветеранам прикордонної служби. Ви стали гідними наставниками для молодих спеціалістів.

 

Схиляю голову перед Героями, які віддали за Україну своє життя під час виконання свого службового обов’язку. Їх подвиг - назавжди з нами, як приклад мужності, самовідданості та патріотизму. 

 

Війна, на жаль, триває і перед вами постали великі виклики воєнного сьогодення та по при все, ви сумлінно і чесно несете свою варту на державних рубежах.

Тож хай любов до України й людська шана надихають вас на нові звершення у благородній справі -  вірному служінні Україні та українському народу.

 

Бажаю вам міцного здоров'я, оптимізму, життєвих гараздів, родинного миру і спокою, невичерпної енергії у виконанні почесних обов'язків, нових успіхів і якнайшвидшої перемоги над ворогом!

Слава прикордонникам!

Слава Героям!

Слава Україні!

З повагою та шаною, міський голова    Іван Коруд