В м. Овруч вдруге відбувся легкоатлетичний забіг «Овруцька миля - Шлях до перемоги»

  • 105

Фото без описуСьогодні, 03 травня 2024 року в м. Овруч вдруге відбувся легкоатлетичний забіг  «Овруцька миля - Шлях до перемоги».

Цей фізкультурно-оздоровчий захід присвячений 10- річниці від Дня започаткування Цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України.

Головна мета забігу: організація в умовах воєнного стану оздоровчої рухової активності, шляхом залучення до бігу всіх категорій цивільного населення проживаючого на території громади.        

Об’єднавшись у спільний марафон, на бігову доріжку стали всі охочі жителі Овруцької міської територіальної громади.

Учасники стартували від пам'ятника Князю Володимиру (неподалік Овруцького професійного ліцею) до центрального входу в КНП «Овруцька міська лікарня.

Першими подолали дистанцію у 1800 метрів та посіли призові місця: серед чоловіків -  Денис Чорний (ІІІ місце), Андрій Прачук (2 місце), Дмитро Іщук (1 місце); серед жінок - Надія Христенко (ІІІ місце), Олена Левківська (ІІ місце) та Наталія Крук (І місце).

На фініші організатори заходу щиро  подякували нашим Захисникам за їх титанічну силу та працю, завдяки чому маємо можливість жити, працювати, вчитися та долучатися до подібних заходів, також вручили переможцям грамоти і медалі.