З Великоднем! Вітання міського голови Івана Коруда

  • 39

Фото без описуШановні жителі Овруцької громади! Дорогі віряни!

Попри війну, попри величезну трагедію, яку третій рік поспіль переживає весь український  народ -  у наші  домівки сьогодні прийшло найсвітліше свято - Великдень.

Так було завжди світло перемагає темряву а добро – зло.

Яскравим прикладом цього є Ісус Христос, який переміг темряву і став уособленням добра і світла.

Свято Воскресіння Христового ми відзначаємо з вірою і надією в Перемогу України.

Кажуть, що цього дня молитва особлива і це найкращий час просити добру долю у воскреслого Господа для всієї України та  захисту для кожного воїна. Адже, на превеликий жаль, тисячі найкращих синів і дочок України зустрічають сьогодні свято на передовій далеко від рідних домівок, а великоднім кошиком для них слугує військова каска.

Тож у спільній молитві помолимося до Всевишнього за наших мужніх воїнів, нехай Господь Бог оберігає їх, дарує силу та зміцнює дух.

Помолимося за життя та здоров'я усіх медиків, капеланів та волонтерів, які на фронті та всіх, хто сьогодні на економічному фронті забезпечує наших Героїв всім необхідним. Ви – Воїни світла в тилу.

Помолимося за те, щоб ми ніколи більше не зустрічали траурні кортежі з героями «на щиті».

Помолимося за світлу пам'ять Героїв, що віддали своє життя за Україну, а також за душі всіх невинно убієнних, які загинули від нелюдської руки окупанта. На жаль, вони ніколи не зустрічатимуть Великдень разом з нами.

Помолимося за жителів нашої громади та весь український народ. Нехай  якнайшвидше надійде радісна новина про переможний мир.

У день Великодня, дозвольте побажати Вам душевної чистоти і гармонії, миру та спокою у кожній родині. Нехай свято наповнить ваші душі радісними почуттями та новими сподіваннями, оселі – благополуччям і затишком, сім’ї – коханням, щастям, злагодою.

Христос Воскрес - Воскресне Україна!

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!

З повагою, міський голова Іван Коруд