Привітання міського голови з Днем Матері

  • 68

Фото без описуДорогі жінки, любі наші матері і бабусі!

Квітучий травень приніс нам прекрасне свято – День Матері. Це свято – прояв любові саме до вас, Мами – Берегині, адже саме ви стоїте біля витоків нового життя, плекає його і зміцнюєте, - в цьому ваше призначення та найголовніша сутність на землі.

Український народ споконвіку шанує матір, бо МАТИ – духовне джерело роду, берегиня домашнього вогнища, тепла і затишку.

Материнська любов надає сил і натхнення, які допомагають нам впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати успіху і здобувати нові перемоги.

 

І в цей важкий час, коли в нашій країні триває жорстока війна - кожне материнське серце крається від болю, кожне материнське серце щосили молиться до Господа Бога за захист наших мужніх Героїв на передовій та вірить в Перемогу України.

 

Низький уклін Берегиням, які за покликом свого серця, сьогодні  на лінії фронту,  тримають мирне небо над усіма українськими дітьми.

 

Щиро дякую Матерям, чиї діти зі зброєю в руках боронять рідну землю, за терпіння і мужність, за витримку і материнську любов. Нехай кожен син, або  донька, якнайшвидше повернуться до рідної хати з такою жаданою звісткою про Перемогу України.

 

З особливою шаною звертаюся до тих матерів, які втратили у цій кривавій війні найцінніше - своїх дітей. Дякую, що виховали та виростили справжніх синів – патріотів, дякую за їх подвиг і велику жертву, дякую за вашу витримку й незламність духу. Ваша втрата непоправна для кожного з нас. Пам’ять про ваших синів вічна, бо це наш спільний біль, і наша гордість за те, що ми мали честь жити з ними в одній громаді.

Висловлюю вдячність жінкам, які стали турботливими матусями дітям, які  залишилися без батьківської опіки. Ви – уособлення доброти та милосердя своєю щоденною безмежною любов’ю зігріваєте серця дітлахів у своїх родинах, зцілюєте дитячі душі.

Схиляю голову перед усіма матерями нашої громади!

Немає нічого сильнішого, ніж свята материнська любов. Дякую вам за ласку і ніжність, за довгі та безсонні ночі, за переживання та турботу, за напутні слова і благословення, за мудрі поради та безмежну любов.

Щастя і здоров’я всім вам, дорогі матері! Поваги і підтримки від синів, чоловіків та онуків, а від Всевишнього – благословення!

Бажаю вам довгих років життя на радість своїй родині!

                             З повагою, міський голова Іван Коруд