Знову втрата - гірка і болюча для нашої громади, ще один наш земляк, молодий воїн - Руслан Олексійович БАБЕНКО назавжди приєднався до лав Небесного війська.

  • 121

Фото без описуЗнову втрата - гірка і болюча для нашої громади, ще один наш земляк, молодий воїн - Руслан Олексійович БАБЕНКО, 19 січня 2000 р. н., житель м. Овруч назавжди приєднався до лав Небесного війська.

Сьогодні офіційно стало відомо про чергову втрату на фронті: 12 грудня 2023 року під час виконання бойового розпорядження поблизу н. п. Кліщіївка, Бахмутського району, Донецької області внаслідок атаки FPV дронів противника, із Захисником був втрачений зв'язок. Тривалий час він вважався зниклим безвісти. Згідно з постановою про ідентифікацію особи, нещодавно встановлено факт загибелі Героя під час виконання бойового завдання, пов’язаного з захистом Батьківщини.

Він  з честю виконував свій чоловічий, громадянський і військовий обов’язок та ціною власного життя наближав Перемогу України.

Руслан Олексійович народився в станиці Луганська, Щастинського району, Луганської області та коли  у 2014 році почалася війна на сході країни, сім'я Руслана Олексійовича знайшла прихисток в с. Кирдани нашої  громади.

Навчався в Кирданівській школі, після - продовжив навчання в Овруцькому професійному ліцеї.

Останнім часом разом з дружиною проживав в м. Овруч.

За покликом серця, добровільно, вступив до лав ЗСУ.

Добрий, ввічливий, відповідальний, позитивний, завжди приходив на допомогу - саме таким запам’ятають Героя рідні, друзі, однокласники, побратими - усі, хто його знав та поважав.

Овруцький міський голова Іван Коруд, колектив  Овруцької міської ради та жителі громади висловлюють щирі слова співчуття близьким та рідним: дружині Анжеліці Вікторівні, матері Ірині Михайлівні, батькам дружини Олені Дмитрівні і Віктору Володимировичу та бойовим побратимам з приводу передчасної смерті Героя. У скорботі схиляємо голови, поділяючи біль непоправної втрати разом із вами, вшановуючи світлу пам’ять гідного сина України...

Доземний уклін воїну - захиснику! Вічний спокій і слава Герою!

Про час зустрічі Героя "на щиті" та чин поховання повідомимо додатково.