Привітання міського голови Івана Коруда з нагоди Міжнародного дня сім’ї

  • 49

Фото без описуШановні жителі Овруцької громади!

15 травня Україна та світ відзначають Міжнародний день сім’ї. Це особливий для кожного з нас день, сповнений щирих почуттів любові та глибокої вдячності до дорогих серцю людей!

Сім'я — найбільший скарб у житті. Особливо сильно це відчули наші сім’ї з першого дня повномасштабної війни, оскільки багато чоловіків і жінок перебувають на військовій службі далеко від своїх родин.

З нагоди Дня сім’ї висловлюю глибоку повагу та слова вдячності сім’ям, чиї рідні на передовій захищають мир та спокій всього українського народу. Нехай якнайшвидше настане той день, коли Захисники та Захисниці повернуться до своїх домівок і родини знову возз’єднаються під мирним українським небом.

Доземний уклін родинам полеглих Героїв України. Ми у вічному боргу перед вами за  героїчний подвиг ваших рідних

Висловлюю глибоку повагу та слова вдячності сім’ям, які взяли на спільне проживання та виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Хай у ваших оселях панує тепло та затишок, а стосунки будуть міцними та невичерпними, як найчистіше джерело.

Зараз уся країна стала однією родиною.

Від щирого серця бажаю кожній родині Овруччини щасливої долі, міцного здоров'я, добробуту, благополуччя, миру, злагоди, любові та родинного затишку.

Бережіть свої сім’ї, дбайте та даруйте любов один одному.

Слава Героям!

Слава Україні!

З повагою, міський голова Іван Коруд