Овруччина втратила свого Героя - ВОЙТОВИЧА Олега Миколайовича

  • 70

Фото без описуОвруччина оповита сумом та тугою, оскільки втратила свого Героя. Громада  отримала сумну звістку про загибель земляка, військовослужбовця - ВОЙТОВИЧА Олега Миколайовича 24.01.1976 р. н., жителя с. Бондарі.

Загинув мужній воїн 18.05.2024 року,  під час виконання службових обов’язків, в ході ведення оборонних дій біля н.п. Новоолександрівка Покровському р-ну, Донецької області.

Олег Миколайович самовіддано став на захист нашої землі та до останнього безстрашно боровся із російськими окупантами.

В минулому був учнем Бондарівської школи.

Він назавжди залишиться у серцях кожного з нас. Для родини - люблячим чоловіком, батьком, сином, братом, для друзів і знайомих  - хорошим товаришем і вірним побратимом, для українців – Новітнім Героєм.

Овруцький міський голова Іван Коруд, колектив  Овруцької міської ради та жителі громади висловлюють щирі слова співчуття близьким та рідним: матері Катерині Петрівні, дружині Тетяні Олександрівні, дітям Діані та Єгору, брату Віктору Миколайовичу, сестрам Оксані Миколаївні й Світлані Миколаївні з приводу передчасної смерті Героя. У скорботі схиляємо голови, поділяючи біль непоправної втрати разом із вами, вшановуючи світлу пам’ять гідного сина України...

Вічний спокій і слава Герою!

Про дату та час прощання з Героєм повідомимо згодом.