Привітання Овруцького міського голови з нагоди Дня захисту дітей

  • 39

Фото без описуЮні мешканці Овруцької громади! Шановні батьки!

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають День захисту дітей.  

Дитинство — це найчарівніший період життя, коли світ здається безмежним і сповненим неймовірних можливостей!

Діти – наш найдорожчий скарб та наша радість. Їх майбутнє залежить від нас. Наше майбутнє залежить від них.

В нашій громаді зростає 5225 дітей. 5225 юних, розумних, активних та креативних талантів.  

Від щирого серця бажаю вам, друзі,  успіху, наполегливості, наснаги і прагнень до здобуття нових знань, відкриттів та перемог задля процвітання України та  громади.

День захисту дітей водночас це свято й тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги. Саме тому святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості допомогти підростаючому поколінню всебічно реалізувати себе у суспільстві та виховати достойних українців, котрі стануть гордістю країни.

Щиро вдячний кожній  родині Овруччини, яка прийняла у свій дім обділену батьківською ласкою дитину за небайдужість до дитячої долі. Адже, на території громади проживає 61 сім’я опікунів, функціонує дитячий будинок сімейного типу в якому виховується 10 дітей; одна патронатна сім’я, також нещодавно створено нову прийомну сім’ю, де наразі виховується 3 дітей.

Одним із пріоритетних завдань для нас на сьогоднішній день – це знайти нову люблячу родину кожній дитині позбавленій батьківського піклування.

Бажаю вам, дорогі юні жителі громади, вашим батькам, бабусям і дідусям, міцного здоров’я, щастя, добра і сімейного затишку, якнайшвидшого закінчення війни, щоб дитячі серденька були спокійні і не тривожились. Нехай здійсняться всі ваші мрії і задуми!

З повагою, міський голова Іван Коруд