Загинув молодий воїн - Павло Юрійович ДЕМИДЧУК

  • 113

Фото без описуКлята війна, підло розпочата російськими окупантами, продовжує приносити нестерпний біль і горе у нашу громаду. Від чергової "чорної" трагічної звістки стискається серце від жалю та болю, сковує тіло і душу…

1 червня 2024 р., в районі н. п. Бочкове Харківської області, отримавши поранення, не сумісні з життям, загинув молодий воїн,  сержант  Павло Юрійович ДЕМИДЧУК, 15.07.2003 р.н., житель с. Піщаниця.

Навчався в Піщаницькій (1 – 9 кл.) та Покалівській (10 – 11 кл.) школах. Після обрав шлях захисника й став до лав Державної прикордонної служби.

Молодий, життєрадісний, працьовитий, чуйний, товариський і доброзичливий юнак… Йому б жити і жити, але війна обірвала життя, забрала майбутнє.

Павло Юрійович - приклад справжнього патріота, який у часи нашої новітньої історії був там, де найважче. Його вчинки говорять більше за слова.

Овруцький міський голова Іван Коруд, колектив  Овруцької міської ради та жителі громади висловлюють щирі слова співчуття близьким та рідним: матері Ользі Вікторівні, батьку Юрію Миколайовичу, брату Максиму, бабусям Валентині Олексіївні та Наталії Яківні, дідусям Миколі Олександровичу та Віктору Олексійовичу. Нехай Господь Бог допоможе вам перенести цю важку втрату!

У скорботі ми усією громадою низько схиляємо голови перед вічною і світлою пам'яттю Героя.

Вічна пам'ять Воїну-Герою!

Про день зустрічі та час поховання Воїна повідомимо додатково.