Зустріч міського голови Івана КОРУДА з найменшим волонтерським загоном – дітьми Овруцької громади!

  • 107

Фото без описуСьогодні, у Міжнародний день волонтерів, на базі Центру дитячої та юнацької творчості відбулася зустріч міського голови Івана Коруда з цвітом нашої нації: найменшим волонтерським загоном – дітьми Овруцької громади.

Міський голова Іван Коруд, насамперед зазначив, що Доброта і Милосердя – це два крила на яких тримається людство. Далі очільник привітав юних волонтерів з цим Днем та лагідно, по – батьківські, звернувся до присутніх дітей зі словами вдячності, за той вагомий внесок, який молоді добровольці роблять на благо нашої країни: суттєву допомогу ЗСУ. Керівник наголосив, що ці діти проявляють себе надзвичайно патріотично, вони є справжніми захисниками та героями, тому дорослі прикладатимуть максимум зусиль, щоб вигнати ворога з рідної землі, а діти України жили у вільній країні. У підсумку голова наголосив, що пишається юними волонтерами, їх героїзмом та вручив подяки понад 130 – ти юним волонтерам зі всіх закладів освіти Овруцької громади.

Після урочистої частини зустрічі юні волонтери змогли, поласувати солодощами, які, за сприяння міського голови Івана Коруда, для них охоче надали керівники супермаркетів «Фора» та «Thrash!».