Вітання із професійним святом – Днем місцевого самоврядування!

  • 85

Шановні працівники, ветерани місцевого самоврядування, депутатський корпус Овруцької міської ради! Щиро вітаю вас із професійним святом Фото без опису

Днем місцевого самоврядування!

Вся повнота місцевої влади та відповідальності сьогодні на ваших плечах. Усі ми, хто причетний до цього свята, робимо спільну справу, адже від злагодженої роботи, прийняття виважених і важливих рішень залежить добробут місцевої громади, а в ракурсі нинішніх воєнних подій – і безпека її жителів та Української держави. Кожен зокрема, й усі разом ми, кого наші земляки обрали представляти їхні інтереси, несемо відповідальність за втілення в життя основних принципів місцевого самоврядування, які є конституційним правом кожного громадянина.

Знаю, що зроблено багато, а ще більше – попереду. Успіхів усім на цьому непростому шляху.

Зичу усім нам мудрості, єдності, виваженості, далекоглядності та неупередженості у прийнятті рішень. І нехай у цьому нас єднають не лише спільна територія, а й спільні інтереси задля спроможності громади і найвищої демократичної цінності – перемоги над російським ворогом в ім’я миру, адже саме разом ми – громада!

Міцного усім здоров’я, наполегливої праці й непохитної віри у нашу перемогу і краще майбутнє ріднокраю й України!

Міський голова                                Іван КОРУД