В міській раді подякували волонтерам та військовослужбовцям, які наближають Перемогу України!

  • 105

Фото без опису5 грудня в міській раді відбулася зустріч очільника Овруцької громади Івана Коруда з військовослужбовцями та волонтерами, за участю народного депутата України Володимира Арешонкова, присвячена Дню Збройних Сил України, Міжнародному дню волонтерів та Дню місцевого самоврядування.

«Військовослужбовці та волонтери заслужили як народну шану і повагу, так  і  шану і повагу офіційних державних структур, тому що влада єдина та не роздільна з людьми. Вітаю  захисників та волонтерів – добровольців з професійними святами, дякую за їх справу, за вагомий неоціненний внесок у боротьбу за незалежність та територіальну цілісність нашої держави.» – зазначив народний депутат Володимир Арешонков.

«Українська земля завжди славилася своїми воїнами, для яких воля і готовність захищати рідну землю  – понад усе. Славним синам та дочкам України знову довелося взяти до рук зброю та захищати свою країну від варварів, які намагаються стерти з лиця землі наш народ. ЗСУ, Тероборона,  Нацгвардія, прикордонники – це, без перебільшення,  відважні професіонали та герої сьогодення. Поряд з ними пліч – о – пліч наближають  Перемогу і наші волонтери, які є надпотужною силою у цій війні.  Вони докладають максимум зусиль, аби допомогти і війську, і  всім тим, хто цього потребує. Збройні Сили України, волонтери,  керівні органи  та громада діють єдиним фронтом, насамперед, забезпечуючи логістику військовим. Ми у вічному боргу перед воїнами ЗСУ та сім’ями Героїв, що віддали  своє життя за волю України. Діємо спільно – діємо разом! Лише разом ми наближаємо Перемогу. Низький уклін  кожному захиснику і волонтеру, хто з честю і гідністю виконує свій військовий та громадянський обов’язок та мужньо бореться з російською агресією. Слава Україні!» – йдеться у зверненні до присутніх міського голови Івана Коруда.

До слова були запрошені командири військових частин, заступник начальника відділу прикордонної служби та представники волонтерських організацій. Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам’ять загиблих воїнів, згадавши кожного поіменно. Під час зустрічі, військовослужбовці та волонтери отримали почесні грамоти та подяки від народного депутата Володимира Арешонкова та міського голови Івана Коруда. Урочистості продовжилися покладанням квітів до стели «І мертвим і живим захисникам України в російсько – українській війні». Гарним подарунком для присутніх  у цей день стали вітання від  працівників Овруцького будинку культури та Овруцької музичної школи.

Того ж дня міський голова Іван Коруд відвідав військовослужбовців, які проходять в Овруцькій міській лікарні реабілітацію після повернення із зони бойових дій, відзначивши їх Почесними грамотами та грошовою допомогою.