Волонтери - люди доброї волі

  • 88

Фото без описуВ останні роки ми особливо відчули, наскільки важливою є роль волонтерів для України. Війна з росією змусила нас переосмислити свої пріоритети і визначити, що для нас найважливіше – життя у мирі на своїй рідній землі. Цим викликам гідно протистоять українські волонтери, які розуміючи міру відповідальності, не залишаються осторонь, а кидаються кожного разу з повною самовіддачею допомагати країні. Дякуємо вам за ваш неоціненний внесок у справу наближення нашої перемоги, за ваше надійне плече й у мирні часи!

Нехай Ваше добро завжди повертається до Вас сторицею. Здоров’я вам, сил, невичерпної енергії, однодумців і людської вдячності!

Слава нашим Волонтерам!

Слава Україні!

Овруцька центральна бібліотека ім. Малишка до Міжнародного дня волонтера розпочинає цикл відеоінтерв’ю “Волонтери – люди доброї волі».

Про будні волонтерства розповідає Василь Цимбалюк – керівник громадської організації волонтерського центру «Надійний тил».

Інтерв’ю за посиланням: https://www.facebook.com/ovruch.biblio/videos/479663424235112

Наступним гостем нашого циклу відеоінтерв’ю став Сергій Комаревич керівник Волонтерський рух “Овруч” – ГО Ліга Молоді.

Продовжує цикл наших відеоінтерв’ю волонтер-організатор та її юна команда з виготовлення окопних свічок Івченко Тетяна Михайлівна.

Інтерв’ю за посиланням: https://www.facebook.com/ovruch.biblio/videos/877893909877643

Наступними гостями нашого циклу відеоінтерв’ю стали члени благодійної організації “Волонтер Полісся” які працюють під гаслом “Зігріємо своїх, щоб орки палали.

Інтерв’ю за посиланням: https://www.facebook.com/ovruch.biblio/videos/1316921985742757

Волонтерство не має кордонів чи обмежень, віку чи статі – це бажання людини, яке потрібно цінувати ….Знайомимо вас з жінками, які займаються волонтерською діяльністю та щодня творять добро.

Інтерв’ю за посиланням: https://www.facebook.com/ovruch.biblio/videos/855544585488023

Кожен з нас може впливати на розвиток України. Іноді результат видно одразу, іноді — через багато років. Але долучитися і творити країну, у якій ти хочеш жити, можна вже зараз. Волонтерство — це передусім можливість впливати на те, що відбувається довкола, ініціювати власні проєкти та змінювати країну.

Команда Оксани Батильчук вірить, що війна невдовзі закінчиться. А поки вона триває, ніхто не має права на відпочинок. Вони говорять: «Перед війною всі рівні: чоловіки, жінки, старі і малі. Вона може постукати у двері до кожного з нас і не буде питати, якої ти статі, віку чи статків. Будемо допомагати нашим хлопчикам до кінця. Якщо треба буде, то своїм жіночим батальйоном поїдемо на фронт траншеї рити. І нехай тільки хтось скаже, що жінкам не місце на війні».

Інтерв’ю за посиланням: https://www.facebook.com/ovruch.biblio/videos/816245069600662

Наступними гостями нашого циклу відеоінтерв’ю стали члени благодійної організації “Волонтер Полісся”, які працюють під гаслом “Зігріємо своїх, щоб орки палали”.

Інтерв’ю за посиланням: https://www.facebook.com/ovruch.biblio/videos/1316921985742757

Цикл відеоінтерв’ю продовжує зустріч з Петром Миколайовичем Лістуновим, директором Покалівського ліцею. Його розповідь про те, як в нелегкий для України час, коли весь світ єднається у відчайдушній боротьбі з росією, волонтерами стали майже всі члени як педагогічного так і учнівського колективу навчального закладу. І це все для того, щоб хоч трішки допомогти тим, хто цього потребує…

Інтерв’ю за посиланням: https://www.facebook.com/ovruch.biblio/videos/486766553312097

Волонтерство розвиває в дитині людяність та жертовність, бажання допомогти іншому, відчути та надихнути, не стояти осторонь чужої біди. Ми знайомимо Вас з нашими наймолодшими волонтерами Овруччини! Саме їхня робота допомагає нам побачити та усвідомити те, що дійсно важливо нашим дітям. Досі думаєте, що від вас нічого не залежить? Просто подивіться на цих дітей! Вони – свідчення того, що наблизити нашу перемогу може кожен. Незалежно від віку, статі і матеріальних можливостей.

Саме вони – майбутнє нашої країни.

Інтерв’ю за посиланням: https://www.facebook.com/ovruch.biblio/videos/2268477239999416