Нагороджено відзнакою Президента України – орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) – солдата Михайла Наумова

  • 105

Фото без описуЗа особисту мужність під час виконання бойових завдань, самовіддані дії, проявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, нагороджено відзнакою Президента України – орденом «За мужність» ІІІ ступеня, на жаль, посмертно – солдата НАУМОВА Михайла Вячеславовича.

Михайло Вячеславович 2001 року народження, загинув 16 травня 2022 року поблизу н.п. Адамівка Слов`янського району Донецької області отримав важкі поранення, внаслідок ворожого обстрілу танками та артилерією противника, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

До лав Збройних Сил України Михайло вступив ще в червні 2021 року, він був добре підготовленим, мав високий рівень мотивації до військової служби професійного самовдосконалення. Показував приклад зразкового виконання військового обов’язку. Не пасував перед труднощами, допомагав товаришам по службі, вирішував службові питання. За час служби Михайло Вячеславович був нагороджений відзнакою Міністерства оборони України від 16.05 2022 року № 368 нагрудним знаком “Знак пошани”, але отримати не встиг. Відзнаку отримали батьки полеглого.

До цього не можна звикнути. І не варто цього робити. Виконали почесну і водночас болючу місію вручення відзнак рідним – начальник першого відділу Коростенського РТЦК та СП майор Ігор Кобельчук разом зі старшим офіцером першого відділу Коростенського РТЦК та СП майором Олександром Лукіша.

Глибоко співчуваємо родині. Біль від втрати нестерпний, та пам’ять про нього житиме вічно. Прийміть слова подяки та шани за те, що виховали патріота та справжнього захисника України і нехай Господь Бог допомагає Вам перенести цей важкий біль втрати рідної людини.