Відбувся спортивний захід – турнір з футболу (Кубок пам’яті) присвячений загиблим захисникам Овруччини

  • 236

Фото без описуСьогодні, відповідно до запланованих заходів з нагоди 1076 річниці міста Овруч, відбувся спортивний захід – турнір з футболу (Кубок пам’яті) присвячений загиблим захисникам Овруччини. Перед початком турніру Овруцький міський голова Іван Коруд, волонтер Яків Грищук, голова міської ветеранської організації Олександр Лукіша та військовослужбовці вшанували пам’ять полеглих воїнів України поклавши квіти до пам’ятників у м. Овруч.

Розпочався Кубок пам’яті із ходою барабанщиць. Зі словами вдячності виступив міський голова Іван Коруд. Незламністю Збройних сил України, їхніми професійними діями, рішучістю, мужністю світ ще не стикався. Духом і силою наших військових захоплюються усі. Але на жаль не обходиться війна без втрат.. У когось загинула вся родина, у когось діти, матір чи батько. Ангелами відійшли в потойбіччя наші воїни захисники. За час російсько-української війни наша держава стала героєм для всього вільного світу, тому що українці ніколи не здаються, борються, не шкодуючи свого життя. Серед тих, хто поклав життя за захист України та українського народу є і наші земляки. Хвилиною мовчання вшанували всіх захисників України, що захищали і захищають сьогодні нашу державу, щоб ще більше цінувати нашу землю, волю, незалежність і ненавидіти ворога.

Турнір з футболу організовано ГО “Федерація футболу Овруччини” та ДЮСШ за сприяння Овруцької міської ради. Загалом участь у Кубку пам’яті взяли 8 футбольних команд. Незважаючи на товариський характер змагань, всі ігри проходили в гострій, безкомпромісній боротьбі, поступатися не хотів ніхто. У фінальному матчі за перше місце зустрілися ФК “Бігунь” та ФК “Гладковичі”. Після нічийного рахунку було зіграно серію пенальті, в якій перемогу отримав ФК “Гладковичі”. Переможець турніру отримав Кубок, диплом, символічний подарунок та кошти, зібрані із внесків команд та вболівальників. Сума збору становить 10 600 тис. грн. За повідомленням Гладковицької ТГ дані кошти будуть використані на закуплення військової амуніції.

Висловлюємо вдячність футбольним командам Овруччини, які взяли участь у даному турнірі. Ці кілька годин футболу дозволили відволіктись від суворої реальності, в якій ми всі опинилися. Водночас згуртованість та патріотизм вболівальників вкотре доводить — ми зараз єдині, як ніколи раніше, і готові діяти, щоб у цій, для нашого народу Визвольній війні здобути остаточну Перемогу над ворогом.

Низько вклоняємось подвигам захисників України, адже кожен день їхньої стійкості – це наближення нашої перемоги.

Пишаємось нашими військовими! Слава ЗСУ! Слава Україні!