Спортивні змагання військовослужбовців до Дня прикордонника України

  • 138

Фото без описуСьогодні, з нагоди професійного свята – Дня прикордонника України, відбулись спортивні змагання серед мужніх та найсильніших захисників нашої держави “Військовослужбовців”. Розпочались заходи із “рівняння на прапор” та слів привітання від Овруцького міського голови Івана Коруда, начальника ВПС “Овруч” Дмитра Кошельника та полковника Миколи Андрощука. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих унаслідок збройної агресії росії.

Головний суддя Руслан Воробей ознайомив учасників із правилами змагань. У спортивних змаганнях взяли участь 6 команд з таких дисциплін: міні футбол, перетягування канату, змагання з гирьового спорту.

Учасники змагань показали високий рівень майстерності та жагу до перемоги. У наполегливій спортивній боротьбі переможцями та володарями кубків стали команди:

I місце – “Брама”

II місце – “Прикордонник”

III місце – “Шквал”

За видами дисциплін:

I місце з перетягування канату – команда “Брама”

I місце з гирьового спорту (ривок) – команда “Прикордонник”

I місце з міні-футболу  – команда “Брама”

Міський голова Іван Коруд спільно із полковником Миколою Андрощуком привітали переможців та учасників змагань. Команди були нагороджені кубком, дипломами та солодкими подарунками. Вітаємо переможців!

Організатор спортивних змагань – ДЮСШ м. Овруч за сприяння Овруцької міської ради. За солодкі подарунки висловлюємо вдячність – ТОВ “Твій хліб”.

Військовослужбовцям бажаємо військової вдачі, янголів-охоронців та скорішого завершення надважкої військової роботи по знищенню підступного ворога, що зажадав захопити нашу Батьківщину. Натхнення Вам, нових звитяг на шляху до нашої Перемоги над ворогом! Низький уклін Вам. Дякуємо!