Благодійний проєкт «Важливий кожен»: літні мешканці Овруцької громади отримали продуктові набори від фондів

  • 205

Фото без описуЗараз Україна переживає надважкі часи і допомоги потребує кожний громадянин, а особливо мало захищені верстви населення, такі як люди літнього віку, тому за ініціативи фонду BGV Charity Fund Геннадія Буткевича, Фонд Чисті Серцем та за підтримки Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine в Житомирській області розпочали реалізацію проєкту «Важливий кожен» на підтримку самотніх людей віком 70+.

Мета фонду – допомогти комплексними продуктовими наборами літнім людям. На даний час стартує перший етап, де планується забезпечити продуктовими наборами 20 тисяч людей похилого віку, які одинокі. До складу таких наборів входять рис, макаронні вироби, олія, консерви, чай, сіль, соуси та інше. Наступний етап акції буде реалізовано до Великодня. Таким чином загалом планується охопити близько 100 тисяч жителів Житомирської області у декілька етапів.

Вчора, у приміщенні Овруцька центральна бібліотека імені Андрія Малишка, за участі народного депутата України Арсеній Пушкаренко, депутатки Житомирської обласної ради та представниці благодійного фонду BGV Поліни Алдошиної було вручено 116 продуктових наборів людям літнього віку, які були присутні у залі, а також більше ніж 100 наборів передано старостам Овруцької громади, для забезпечення даної категорії людей по старостинських округах громади.

Зі слова вдячності до народного депутата України Арсенія Пушкаренка та представниці благодійного фонду BGV Поліни Алдошиної, за надану допомогу жителям літнього віку Овруцької громади, звернувся міський голова Іван КОРУД, адже під час війни люди похилого віку потребують особливої підтримки та допомоги.

«Сьогодні ми є свідками великих перетворень, що відбуваються в нашій країні, але ніколи не забудемо ми того, що зроблено руками людей старшого покоління. Вони могутня основа нашої історії. Щиро бажаємо вам міцного здоров’я, душевної рівноваги, тепла рідних і близьких, довгих років життя, мирного неба та Перемоги!”

Більше інформації — на платформі: https://kozhen.bgvfund.org