Разом працюємо на перемогу і віримо ЗСУ

  • 235

Фото без описуОдним із пріоритетів Овруцької міської ради є всебічна допомога ЗСУ як на фронті, так і в тилу.

Тож, напередодні нового року міський голова Іван Коруд та начальник відділу цивільного захисту міської ради Володимир Башинський вирушили на Схід України, щоб підтримати наших військових (46 десантно-штурмова бригада, 10 окрема гірсько-штурмова бригада, 128 окрема гірсько-штурмова бригада) у зоні бойових дій, таких міст - Бахмут, Слов’янськ, Краматорськ, Соледар Донецької області.

Зокрема, під час поїздки було передано допомогу військовим у вигляді пиломатеріалів для облаштування фортифікаційних споруд, бліндажів для забезпечення відсічі військової агресії з боку противника та харчові продукти.

Висловлюємо вдячність за надану допомогу, необхідну для збереження життя наших військових, і підтримку в організації транспортування допомоги до місця дислокації військових, керівникам підприємств, установ та організацій, які відгукнулися та допомогли, зокрема Руслану Бондарчуку (ДП «Овруцький спецлісгосп»), Олександру Павлушенко (ДП “Словечанське лісове господарство”), підприємцям Олегу Скорецькому, Олександру Бородію, Миколі Смиковському, Валерію Бельському, ТОВ «Твій хліб» (Овруцький хлібозавод), ТОВ "ЮПІДЖІ".

«Здавалося б, звичайна поїздка, та насправді не зовсім звичайна. Коли ти бачиш те, що відбувається на передовій, то переоцінюєш для себе багато речей. Той блиск в очах та жага до перемоги у наших військових не дають ослабити бойову підготовку громади. Я дякую кожному за патріотизм та невичерпну силу духу, яка наближає нас до перемоги. Разом ми обов’язково переможемо!» – слова міського голови Івана Коруда.