Овруцька міська рада передала восьмий автомобіль на потреби Збройних сил України

  • 197

Фото без описуОвруцька міська рада постійно співпрацює з військовими та допомагає їм.

На прохання військових ЗСУ, за ініціативи міського голови Івана Коруда, працівниками Овруцької міської ради було організовано збір коштів на придбання автомобіля для Захисників.

Небайдужі жителі громади приєдналися до даного збору.

Учасники фольклорно - аматорських колективів «Дивоцвіт» Гошівського СБК та «Оберіг» Потаповицького сільського клубу: Барановська Лідія Миколаївна, Кузьменко Світлана Михайлівна, Троц Галина Миколаївна, Крива Лілія Петрівна, Шелест Наталія Миколаївна, Некуш Любов Іванівна, Лиза Раїса Іванівна, Васьковська Оксана Іванівна, Цибулько Віталій Анатолійович - вітали односельців з різдвяно – новорічними святами та збирали гроші на автомобіль для військових; із колядними коштами до них долучилася й громада Свято – Михайлівської церкви с. Гошів. Місцеві жителі охоче підтримали колядників. Тож гуртом зібрали на потреби ЗСУ та передали до Овруцької міської ради - 37 200 грн. Не дивно, що саме трудівницям Гошівського старостинського округу випала честь передати ключі від автомобіля нашим Захисникам, а їхнє, по – материнськи, щире благословення, як святий оберіг супроводжуватиме Героїв на фронті.

Не залишається осторонь та продовжує збирати кошти для потреб ЗСУ житель Овруча Тарас Кобилинський. Цього разу волонтер, за допомогою небайдужих жителів громади, зібрав – 5 040 грн.

Внесок для ЗСУ, у розмірі 1400 грн, зробили і дві місцеві жінки, які побажали не афішувати їхніх імен.

У загальному підсумку, Овруцькою міською радою та небайдужими жителями нашої громади, було зібрано 133 000 грн. За ці кошти придбано восьмий автомобіль для потреб ЗСУ.

«Щиро дякую всім, хто долучився до збору грошей і зробив свій внесок у потрібну справу та доземно вклоняюся Героям на передовій за їх сміливість та жертовність. Нехай же автомобіль допомагає Захисникам впевненіше почуватися на своїй рідній землі.» - сказав міський голова Іван Коруд

28 січня автомобіль Volkswagen вирушив на передову до наших земляків, бійців 77 окремої аеромобільної бригади.

Разом ми непереможні!