До відома жителів Овруцької міської ради та підписників соцмережі "Facebook"!

  • 206

Фото без описуДо відома жителів Овруцької міської ради та підписників соцмережі "Facebook"!

Овруцькою міською радою постійно аналізується інформація, яка поширюється в мережі інтернет, засобах масової інформації, яка стосується діяльності її органів, для своєчасного реагування на повідомлення, які потребують втручання органу місцевого самоврядування.

В період з 27 по 31 січня 2023 року в соціальних мережах, зокрема, в соціальній мережі «Facebook» мешканець Овруцької територіальної громади Невмержицький Сергій Іванович поширює інформацію про нібито вчинені на території громади злочини, звинувачуючи в них керівництво Овруцької міської ради, співробітників Головного управління Національної поліції України в Житомирській області, Служби безпеки України, військовослужбовців Збройних Сил України.

Вказані відеозвернення набули значного розголосу серед населення, а тому не можуть залишатися без реагування Овруцької міської ради.

У зв’язку з викладеним, Овруцькою міською радою направлено звернення до Офісу Генерального прокурора України, Служби безпеки України, Національної поліції України, Державного бюро розслідувань та їх територіальних підрозділів з пропозицією у відповідності з вимогами ст. 214 КПК України в межах компетенції зазначених органів провести перевірку поширеної інформації, за наслідками перевірки за кожним з них прийняти обґрунтоване рішення, а також надати належну юридичну оцінку заявам Невмержицького С.І.