В Овручі відбудеться зустріч родин безвісти зниклих Захисників України з Уповноваженим з питань безвісти зниклих Захисників внаслідок російської агресії

  • 127

      Фото без опису24 лютого 2022 року, коли росія здійснила повномасштабний наступ на територію України, найкращі сини і доньки нашої країни стали на її захист.

      На жаль, багато хто з них за нашу волю і свободу віддав найдорожче – власне життя. Вони повернулись додому Героями, пам'ять про яких житиме вічно в наших серцях, однак вже ніколи не переступлять порогу рідного дому, не обіймуть свої рідних і близьких!

      Та найгірше сьогодні рідним тих Героїв, які рахуються безвісти зниклими. І найбільше щемлять материнські серця, адже кожна мама до останнього подиху чекає і вірить, що вона обов’язково дочекається і обійме свою дитину.

     Саме тому, за ініціативи матерів безвісти зниклих Захисників України, Овруцькою міською радою запрошено урядового Уповноваженого з прав людини з питань безвісти зниклих та загиблих (померлих) захисників внаслідок російської агресії, зустріч з яким відбудеться 16.02.2023 року об 11:00 год в підвальному приміщенні (укритті) адмінбудівлі Овруцької міської ради.

        Тому запрошуємо до участі у вищезазначеній зустрічі рідних та близьких безвісти зниклих, загиблих (померлих) Захисників України для розв'язання питання надання допомоги у здійсненні заходів щодо встановлення місця їх знаходження.