Відкрито меморіальні дошки нашим Захисникам - Коробчуку Анатолію Володимировичу, Чумаку Василю Олеговичу та Диваку Миколі Васильовичу

  • 313

Фото без опису15 лютого 2023 року, в пам'ять про загиблих героїв, в Овруцькій громаді, за участі Овруцького міського голови Івана Коруда, начальника 1 відділу Коростенського РТЦК та СП, підполковника Ігоря Кобельчука, рідних, близьких та односельців загиблих, відкрито меморіальні дошки нашим Захисникам.

На фасаді Піщаницької гімназії Овруцької міської ради відкрито пам’ятні дошки випускникам закладу - Коробчуку Анатолію Володимировичу та Чумаку Василю Олеговичу.

На фасаді Покалівського ліцею Овруцької міської ради відкрито меморіальну дошку Диваку Миколі Васильовичу.

Коробчук Анатолій Володимирович народився 5 січня 1984 року в селі Піщаниця.

Загинув, захищаючи Україну та її народ від російської навали, внаслідок артилерійського обстрілу біля с. Курулька Харківської області 22 квітня 2022 року.

Чумак Василь Олегович народився 9 червня 2002 року в с. Кошечки. Проживав в с. Поліське Овруцької громади.

Загинув внаслідок вибухово-осколкової травми в м. Бахмут Донецької області 17 квітня 2022 року.

Дивак Микола Васильович народився 17 грудня 1970 року в селі Покалів.

Загинув 3 листопада 2022 року, захищаючи Волю та Незалежність України, поблизу села Макіївки Луганської області під час утримання визначених позицій, внаслідок артилерійського обстрілу.

Усім трьом Героям присвоєно звання «Почесний громадянин міста Овруч» (посмертно).

Ми маємо пам’ятати подвиг наших Героїв, не маємо права забути, про те, що вони віддали за Україну та усіх нас найдорожче – власне життя!

Вічна пам'ять їм, та всім тим, хто віддав своє життя за Україну!

Герої не вмирають!