Звернення міського голови Івана Коруда з нагоди Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні

  • 114

Фото без описуШановні земляки!

Сьогодні, минає дев’ять  років від першої трагічної події для всього українського народу, адже саме в ці дні 18 – 20 лютого 2014 року відбулися  масові розстріли активістів Майдану в Києві.  Понад сотню патріотів сміливих, вольових, мужніх бездушно було розстріляно на Майдані.

Сотня людських життів втоплена у власній крові через особисті амбіції злочинців.

Кожен із Небесної сотні, як і ми з вами мали свою сім`ю, друзів, захоплення і свої невідкладні справи. Але поклик їхньої душі саме в цей час призвав їх до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну.

Герої Небесної Сотні – це перші герої російсько-української війни,  це -  смолоскипи, які згоріли за Свободу, за Гідність, за вільну Україну, але своїм прикладом, вони розпалили в українського народу, такий вогонь щирої та самовідданої любові до своєї землі, таку силу українського духу, який і сьогодні, в умовах повномасштабної війни,  не дає російському агресору розділити нашу святу землю.

Кращі сини й доньки України відстоюють свою територіальну цілісність та захищають незалежність України. Їхні щоденні подвиги – це приклад для кожного, хто вірний своїй Батьківщині.

Від імені громади, щиро дякую всім Захисникам української землі, котрі відстоюють щасливе майбутнє для  рідної землі та схиляю голову перед пам’яттю Героїв, які ціною  власного життя, виборювали свободу України.

Бажаю всім присутнім непохитної віри у перемогу, здоров’я, добробуту та наснаги.

Слава Героям Небесної Сотні!

Вічна Слава Героям!

Слава Україні!

Міський голова                                  Іван Коруд