В Овруцькій громаді оголошено весняний місячник із благоустрою

  • 176

Фото без описуШановні жителі громади, час збиратися на весняний благоустрій! Цьогорічний місячник з благоустрою в громаді триватиме з 1 березня до 15 квітня, відповідно до рішення виконавчого комітету №778 від 21.02.2023 р. «Про проведення весняного місячника з благоустрою на  території Овруцької міської територіальної громади​​​​​​». Як і в попередні роки, стоїть завдання згуртувати всіх жителів та гостей громади, підприємців, громадські та партійні організації, трудові та шкільні колективи довкола спільної мети – зробити нашу громаду кращою, охайнішою, затишнішою. А це означає: привести до належного естетичного та санітарного стану прибудинкові території, зупинки міського транспорту, території кладовищ, спортивні майданчики, парки, території установ та підприємств, зони відпочинку, береги, водойми та ін.

Всі заходи проводимо з урахуванням техніки безпеки та дбаючи в першу чергу за збереження життя та здоров’я учасників, тому що живемо і працюємо у воєнний час.

Керівникам підприємств, установ та організацій, усіх форм власності, власникам торговельних об’єктів та бізнесу провести благоустрій підпорядкованих їм об’єктів, а також прилеглих територій.

Щоб принести користь суспільству, природі, рідному місту чи селу необхідно витратити зовсім небагато часу. Для цього потрібно впорядкувати власне подвір’я, навести лад біля під’їзду багатоквартирного будинку та на своїй вулиці. Необхідно пам’ятати, що про чистоту довкілля повинні дбати не тільки працівники з благоустрою міської ради та двірники, які щодня підтримують порядок на вулицях, а й усі мешканці.

Об’єднання зусиль всіх небайдужих жителів на благо малої батьківщини має стати чудовим прикладом любові і шани до свого рідного краю. Сподіваємось, що участь кожного у місячнику буде суттєвою і ми разом зробимо все можливе, щоб в нашій громаді всім жилося затишно і комфортно.