Привітання міського голови з Міжнародним жіночим днем

  • 157

Фото без описуПрекрасні жінки Овруцької громади!

Мами й дружини, сестри і дочки, на жаль,  Ви зустрічаєте чергову весну  та своє свято з величезним болем в серці і сльозами на очах, через страшну війну, яку розв’язала ненажерлива росія проти українського народу.  Але ми чоловіки, не зважаючи ні на що, знову й знову висловлюємо вам повагу, вдячність та любов.

Прийміть найщиріші вітання з нагоди весняного свята ніжності і краси!

Роль жінки в сучасному світі неможливо переоцінити. Сьогодні ви берете активну участь у всіх сферах життя громади: ви лікарі, вчителі, соціальні працівники, захисниці рідної землі, бо багато з вас служать в ЗСУ. Я дякую кожній з вас за все, що Ви робите для захисту України, задля добробуту рідного краю. Я дякую кожній із Вас за те, що кожна на своєму фронті робить все можливе, щоб наблизити перемогу.

Любі жінки! Саме ви надихаєте нас на шляхетні вчинки, щодня даруєте нам любов, турботу, душевний спокій і затишок.

Переконаний, що труднощі та негаразди минуться і ніщо не буде затьмарювати вашої посмішки.

Усе найдорожче і прекрасне, що є у нашому житті –  любов і сім’я, народження і щастя, радість і надія, пов’язане з жінкою. Вона теплом, добром і ніжністю прикрашає наші дні, утверджує успіхи і  підтримує у тяжкі хвилини.

Милі жінки! Бажаю Вам поваги від колег, добра від людей, радості від дітей, щирого кохання, міцного здоров’я та родинного затишку. Живіть в гармонії та зустрічайте з посмішкою кожен день. Нехай Вас оминають розчарування та негаразди, чоловіки вважають за святий обов’язок оберігати Вас від проблем та зайвих клопотів, а рідні оточують шаною та увагою.

Бажаю, Вам якнайшвидше зустріти  Перемогу на нашій рідній землі! Вірте в наших воїнів, вірте в ЗСУ! Слава Україні!

Чарівні жінки! Низько вклоняюсь перед вашою ніжністю і красою!

 

З повагою, міський голова                                            Іван Коруд