Вітання міського голови Івана Коруда з Днем працівників житлово - комунального господарства і побутового обслуговування населення

  • 117

Фото без описуШановні працівники й ветерани житлово-комунального господарства та сфери побутового обслуговування населення!
Вітаю вас з нагоди професійного свята. Цей день - це вияв уваги до людей, які своєю працею створюють затишок і комфорт у наших домівках.
Завдяки вашій наполегливості, працьовитим рукам та мудрості, незважаючи на всі негаразди сьогодення, населення стабільно забезпечується водою, підтримується безперебійна робота інженерних комунікацій, проводиться ремонт житла, благоустрій та озеленення вулиць і скверів. На ваших плечах лежить серйозна відповідальність за обсяг та якість цих послуг. Від вашого професіоналізму і сумлінності залежить  загальний настрій наших співгромадян. 
Ваша велика заслуга перед громадою, що в перші дні повномасштабного російського вторгнення Ви продемонстрували самовідданість та справжній патріотизм,  завдячуючи вашій цілодобовій, злагодженій, наполегливій роботі по створенню фортифікаційних та інженерних споруд, які виконували вдовж кордону, ворога не було допущено на територію нашої громади.
Хай вашими постійними супутниками будуть міцне здоров’я, хороший весняний настрій, наснага, злагода, щастя. Зичу Вам світлого майбутнього та нашої перемоги!
Зі святом вас!
З повагою, міський голова                                    Іван Коруд