Жити в чистоті - це погано?!

  • 73

Фото без описуЗа цивілізацію потрібно платити!

Завдяки КП «Овруч», яке здійснює систематичне вивезення побутових відходів із домогосподарств, комунальних установ та підприємств, у населених пунктах Овруцької ТГ, санітарний стан довкілля підтримується в належному стані. Вулиці та сміттєві майданчики не потерпають від великої кількості сміття та відходів.

В цей непростий воєнний час, коли постійно лунають повітряні тривоги, відбуваються перебої у постачанні палива, дещо збільшилася кількість населення у наших населених пунктах, КП «Овруч» не допускає накопичення відходів у домогосподарствах та організаціях, які обслуговуються за договорами.

Робота підприємства ускладнюється ще й тим, що воно змушене  працювати в борг – через заборгованість немалої кількості абонентів у населених пунктах Овруцької ТГ. На жаль, сміттєвози не можуть своєчасно здійснити вивіз сміття від тих домогосподарств, які своєчасно проводять оплату, бо через велику інтенсивність роботи, не можуть по адресно моніторити боржників і тому змушені забирати сміття від усіх господарств, які виставляють свої сміттєбаки згідно з графіком.

КП «Овруч» просить всіх жителів громади здійснювати своєчасну оплату за вивіз сміття. Дбаймо один про одного, тільки спільним зусиллями ми створимо чисту, охайну та затишну громаду.