У рамках освітнього проєкту, делегація, у складі директорів закладів дошкільної освіти Овруцької міської ради, відвідала Естонію

  • 207

Фото без описуЗ 7 по 14 квітня 2023 року директори закладів дошкільної освіти міста Овруч разом з заступником начальника відділу з гуманітарних питань Овруцької міської ради відвідали республіку Естонія у рамках освітнього проєкту "Модернізація дошкільної освіти і методів навчання в Україні ".

За час навчання було відвідано м.Таллінн, волості Кохіла та Віймсі, три дитячих садочки, Естонську академію мистецтв “ЕКА”, найбільшу та найсучаснішу бібліотеку Естонії. Ознайомились з онлайн-системою "Eliis", яка надає інформаційні і цифрові рішення при організації навчання в закладах дошкільної освіти.

Поспілкувалися з Тіною Петерсон - представницею міністерства освіти Естонії, Поліною Коссенковою - старшим спеціалістом по дошкільній освіті відділу освіти волосної управи Віймсі, Алленом Хал'ясоргом - старостою волосної управи Кохіла, Олександрою Мунтс-Авакое представницею Союзу захисту дітей, Марікою Матвер - бібліотекарем, Расмусом Гроссом - власником "Tliis", фламандським дипломатичним делегатом Томасом Кастрело.

Заступник начальника відділу з гуманітарних питань Овруцької міської ради представила досвід роботи закладів дошкільної освіти України.

Ознайомились з різними підходами та методами виховання і навчання дітей у закладах дошкільної освіти та інноваційними рішеннями в освітній діяльності Естонії. Пройшли тренінги з управління змін, управління колективами та розв'язання управлінських проблем у галузі дошкільної освіти.