Положення про конкурс на кращу творчу письмову роботу «Історія мого роду в історії моєї громади»

  • 559

Фото без описуБез знання історії своєї країни неможливо любити Батьківщину по-справжньому. Але не менш важливим є зберігання пам’яті про найважливіші сторінки історії своєї родини. Саме коріння робить нас такими, якими ми є, тому повага до минулого – це шлях в майбутнє.

З давніх-давен існувала така традиція: кожен повинен знати свій рід до сьомого коліна поіменно. З кожним членом роду були пов’язані цікаві історії, події. Чим більше людина знала про свій рід, тим довше жила пам’ять про померлих родичів. І чим більше прародичів ти пам’ятаєш, тим більше у тебе янголів-охоронців.

З нагоди відзначення Дня міста та з метою поглиблення уявлення підростаючого покоління про родину, рід, їх значення в житті людини, пробудження пізнавального інтересу до історії свого родоводу та його місце в історії громади виконавчий комітет Овруцької міської ради оголошує конкурс на кращу творчу письмову роботу «Історія мого роду в історії моєї громади»

У Конкурсі беруть участь вихованці та учні загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів міста Овруча та шкіл Овруцької ОТГ, професійного ліцею, студентська молодь. Батьки, вчителі та вихователі можуть надавати ідеї творчих робіт.

Творчі письмові роботи приймаються навчальним закладом учасника та передаються до Овруцької центральної бібліотеки ім.А.С.Малишка до 24 травня 2023 року (включно).

Переможці конкурсу визначаються у двох вікових категоріях:

- молодша (з 12 до 15 років);

- старша (з 16 до 21 років включно)

За підсумками конкурсу визначаються переможці – І, ІІ та ІІІ місце в кожній віковій категорії відповідно. Переможці Конкурсу будуть нагороджені цінними подарунками та грамотами.

https://rada.info/upload/users_files/04053370/18e3ca932afc22819309911323526271.pdf