В Овручі, на підтримку захисників та захисниць України, пройшов благодійний концерт-ярмарка ”Разом ми сила»

  • 272

Фото без опису6 травня в центральному парку м. Овруч, за ініціативи директорів Овруцької дитячої музичної школи Віктора Ткаченка та Центру дитячої  та юнацької творчості Оксани Корець, на підтримку захисників та захисниць України, пройшов благодійний концерт-ярмарка ”Разом ми сила».

Вихованці Центру дитячої та юнацької творчості, учні Овруцької дитячої музичної школи, молодіжні гурти «АркСторі» та «Вільний простір» порадували присутніх неймовірними виступами.

Юні аматори заздалегідь готувалися до цього заходу: підготували локації з продажу різноманітних сувенірів, виробів ручної роботи, локацію аквагриму, лотерею на підтримку ЗСУ, виготовляли фотозони, прикрасили сцену, наполегливо готували свої концертні номери. Адже для них це велика відповідальність. Війна змінила наших дітей, змінила їхні погляди на життя, заставила мислити по іншому. Вони вже з малечку стають патріотами своєї країни і разом з дорослими намагаються наближати Перемогу.

Всі пісні та танці, які виконували діти, нікого не залишили байдужими. А самі діти раділи кожному своєму виступу й підтримки глядачів. Адже із захватом на них дивилися їх рідні, вчителі, друзі. Концерт закінчився, але спогади про нього залишаться ще надовго. Кошти, які зібрали діти, будуть передані на потреби ЗСУ.

Ведучі запросили до слова Овруцького міського голову Івана Коруда.

Очільник громади Іван Коруд, своєю чергою, тепло звернувся до дітей: «У такий непростий для України час, ви робите добрі справи, які є основою у майбутнє країни. Свято шануєте воїнів, щоб підтримати їх - займаєтесь волонтерською діяльністю: робите окопні свічки, колядували, щоб придбати для військових теплий одяг, плетете сітки, виготовляєте обереги. Дивлячись на вас, переконуюсь, що поки Україна має таких синів і дочок – вона незламна. Ви наші острівки Миру, Добра, Милосердя; ви наша надія та гордість, наше щасливе майбутнє».

Міський голова щиро подякував батькам, що виховують достойних дітей; педагогічним колективам Овруцької дитячої музичної школи та Центру дитячої та юнацької творчості за організацію й проведення благодійного концерту та за те, що сіють у дитячі душі зерно прекрасного, доброго, вічного; Національній поліції, Держприкордонслужбі, добровольчому формуванню Овруцької територіальної громади, військовим, які цілодобово пильнують територію нашої громади та дали чудову можливість провести цікавий захід.

Так хочеться, щоб наші діти були щасливими і ми, дорослі, пишалися ними та їхніми досягненнями. Щоб діти України більше ніколи не знали війни, а небо завжди було мирним.

Все буде добре, все буде Україна! Слава Героям! Слава Україні!