Благодійні концерти до Дня Матері

  • 180

Фото без описуДень матері, мабуть, одне з найтепліших і найщиріших свят, адже кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в душі єдиний і неповторний образ своєї мами, яка все зрозуміє, пробачить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що.

Саме з нагоди Дня Матері, 14 травня, у будинках культури с. Піщаниця та с. Покалів відбулися благодійні концерти до Дня Матері, які організували Овруцький, Покалівський та Піщаницький  заклади культури, спільно зі старостами Сергієм Белоцьким  (староста Покалівського с/о) та Андрієм Янкевичем  (староста Піщаницького с/о).

Головними гостями заходів стали матері загиблих військовослужбовців.

Відвідали благодійні концерти Народний депутат України Арсеній Пушкаренко та Овруцький міський голова Іван Коруд.

Очільник громади Іван Коруд привітав усіх присутніх матерів зі святом та подякував мамам загиблих Героїв та мамам, чиї діти сьогодні, зі зброєю в руках, захищають Україну від ворога за те, що виховали патріотів, справжніх синів України, їх героїчні подвиги – незабутні.

В залах було людно. Панувала доброзичлива та водночас сумна атмосфера.

Хвилиною мовчання вшанували всіх полеглих героїв, віддали шану загиблим в цій страшній війні українцям.

Під керівництвом бібліотекаря Піщаницької сільської бібліотеки Марини Мозольової, діти виготовляли ангеликів, частину із яких продали під час концерту, зібравши для потреб ЗСУ 615 грн, іншу частину оберегів – подарували військовослужбовцям. Під час благодійного концерту, жителями Піщаницького старостинського округу було зібрано – 15 895 грн. У підсумку, на потреби ЗСУ, від Піщаницького старостинського округу зібрано – 16 510 грн.

У Покалівському старостинському окрузі, окрім концерту, на якому зібрали – 9 170 грн - було організовано благодійний ярмарок. Організатори якої, зібрали 6 100 грн (працівники культури – 2500 грн; колектив ЗДО -3600 грн). Всього буде передано до ЗСУ – 15 270 грн.

У підсумку, від двох старостинських округів, благодійна «скринька» на підтримку наших воїнів поповнилася в сумі 31 780 грн.

Жителі Овруцької громади з перших днів війни об’єднали зусилля для допомоги захисникам, кожен на своєму місці робить те, що необхідно для спільної мети – Перемоги.

Не переможні – поки єдині!