В м. Овруч відбулися фінальні ігри Кубка міського голови з футболу

  • 100

Фото без описуЗ нагоди Дня міста, 28.05.2023р на стадіоні "Центральний" в м. Овруч відбулися фінальні ігри Кубка міського голови з футболу Овруцької ТГ серед чоловічих команд сезону 2023 року.

У грі за третє місце зустрілися команди "Динамо-Поліція"(м. Овруч) та "Грек"(с. Велика Хайча).

У напруженій боротьбі з рахунком 2-1 перемогла команда "Динамо-Поліція" (м. Овруч).

Не менш напруженим вийшов і фінал де зійшлися команди "Вручій"(м. Овруч) та "Гарт" (с. Шоломки), гра була дуже емоційною, команди показували чудовий футбол, у матчі було все і голи, і вилучення, і автогол...

Після фінального свистка з рахунком 2-0 перемогу здобула команда "Вручій" (м. Овруч), своєю чергою команда" Гарт"(с. Шоломки) додала до своїх нагород срібні медалі.

Овруцький міський голова Іван Коруд привітав команди з Днем міста та з участю у турнірі. Керівник громади подякував гравцям за активну участь у змаганнях та вручив нагороди переможцям, також подякував добровольчому формуванню Овруцької територіальної громади, Держприкордонслужбі, Національній поліції, військовим, котрі цілодобово стоять на сторожі та дають змогу проводити будь - які спортивні змагання.

"Приємно, що навіть у часи війни наш турнір збирає все більше учасників. Футбольна спільнота робить надзвичайно великий внесок у перемогу. Наше головне завдання – працювати на перемогу Збройних Сил і популяризувати футбол – гру, яка демонструє саме силу команди. Нехай командний дух допомагає перемагати й на футбольному полі, і на передовій", – додав міський голова Іван Коруд

Очільник громади вручив команді «Вручий» Кубок міського голови -за зайняте І місце, а  команди - переможці отримали медалі, дипломи та грошові винагороди.